Denní Menu

Pinsa Romana je obdoba klasické pizzy, ale s rozdílem, že se pyšní svojí lehkostí a snadnou stravitelností k níž přispívá i doba kynutí těsta, která trvá až 120 hodin. Pinsa Romana je z mouky Di Marco, která se skládá ze směsi pšeničné, rýžové a sójové mouky. Doba kynutí těsta dodává pizze svoji nezaměnitelnou chuť, křupavost na povrchu a vláčnost uvnitř. Složení těsta ... 40% čistá voda, 6% rýžová mouka, 6% sójová mouka a 48% pšeničná mouka.

Al Prosciutto cotto

rajčata, mozzarella a dušená šunka

1, 6, 7
179 Kč

Salame Ventricina e picante

rajčata, mozzarella, pikantní salám ventricina, pancetta, feferonka a červená cibulka

1, 6, 7
189 Kč

Quattro formaggio

smetana, mozzarella, gorgonzola, parmazán, ricotta a rukola

1, 6, 7
189 Kč

Kde nás najdete

Napište nám

Vaše dotazy, přání a připomínky

Toto není rezervační formulář, pro rezervaci prosím klikněte zde.