Di Carlo – Lhotka

Restaurant Di Carlo – Lhotka

RESTAURANT DI CARLO – LHOTKA VÁM NABÍZÍ:

vybrané speciality české domácí kuchyně, steaky z čerstvého i vyzrálého hovězího, domácí těstoviny, čerstvé saláty, pečivo z vlastní pekárny, dezerty … Plzeňský Prazdroj čepovaný z tanků, pivní speciály z malých a mini regionálních pivovarů, černý Velkopopovický Kozel, Hoegaarden a Radegast, kvalitní moravská vína … salonky s projektory a ozvučením … FREE WI-FI

Valentýn, 14. února 2017

Zabijačka, 28. listopadu 2015

Ing. Jan ŠuráňVíte proč se pivo čepuje a netočí? Přečtěte si rozhovor s prezidentem Českomoravského svazu minipivovarů Ing. Janem Šuráněm. Přestože je prezidentem, můžete s ním hodiny sedět u piva, o kterém vypráví tak poutavě, že se po půlhodině přistihnete s otevřenou pusou, jak hltáte každé jeho slovo.

Přejít na článek >

Poznámka: Restaurant … provozuje od 23. července 2015 společnost Di Carlo jako Restaurant Di Carlo – Lhotka. 

Pivní speciál Lhotka